Devaluant la vida

A l’Argentina el govern neoliberal de Mauricio Macri ha decidit devaluar la moneda de cop. Un 50%. La garrotada serà suprema. Malgrat no hi ha hagut aldarulls proporcionals Maria Eugenia Vidal governadora del Pro a la Província de Buenos, busca declarar l’estat d’emergència en seguretat. Efectivament, seguretat, ja es va avisar que tot això és pel bé del país. Aviat se sabrà de quin país parlava Cambiemos a les eleccions.

Tota la gent que menja carn quan pot a Argentina, els centenars de milers de persones que no arriben a final de mes, no podran sostenir un augment de preus com el que fa setmanes que s’aplicaper avançat. A tot. L’argument de deixar surar el pes perquè entressin al país surfistes inversors, fa aigües. El problema és que qualsevol entrada de capital és farà lenta. Massa lenta pels qui ja pateixen la devaluació. Aquells a qui Mauricio Macri també vol treure, uns subsidis discutibles si es vol, però que farà més impresc.indibles que mai. El pobre paga els plats que li trenquen sobre el cap

La doble garrotada no és una recepta desconeguda, al contrari, és més que necessaria: si provoques la fera l’has de poder sotmetre. De moment la primera punyalada ja és aquí. Alerta.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.